Aarrekartta-työpaja

Tervetuloa inspiroivaan Aarrekartta-työpajaan, missä pääset luomaan itsellesi tulevaisuutta, joka heijastelee sinun syvimpiä intohimojasi ja unelmiasi. Millaiseksi haluat elämäsi mudostuvan? Onko se täynnä jännittäviä seikkailuja, henkilökohtaista kasvua ja täyttymystä vai ehkäpä rikastuttavaa monimuotoisuutta, joka ohjaa sinua kohti menestystä?

Aarrekartta on tehokas työkalu, joka auttaa sinua visualisoimaan ja konkretisoimaan unelmasi. Se toimii muistutuksena siitä, mihin olet matkalla, ja kannustaa sinua tekemään päivittäisiä valintoja, jotka vievät sinua lähemmäs tavoitteitasi. Oli sitten kyseessä ura, terveys, ihmissuhteet tai henkinen hyvinvointi, aarrekarttan avulla voit avata lukkoja ja paljastaa mahdollisuuksia, joita et ole vielä edes osannut harkita.

Jo kokeneille aarrekarttojen tekijöille tarjoutuu tilaisuuden syventää ja laajentaa nykyistä karttaasi. Mitä jos lisäisit siihen aarteita, joita et ole vielä uskaltanut unelmoida? Tule inspiroitumaan uusista mahdollisuuksista ja löytämään piilossa olevia potentiaaleja.

Jos olet ensikertalainen aarrekartan rakentamisessa, tule rohkeasti mukaan! Kun laitat unelmasi paperille ja annat niiden heijastua tietoisen ja alitajuisen mielen yhteispeliin, alkaa tapahtua maagisia asioita. Saatat huomata, että elämäsi alkaa suuntautua kohti unelmiesi polkua ja saat uudenlaista voimaa saavuttaa tavoitteitasi.

Muista, että valinta on aina sinun. Tule mukaan luomaan tulevaisuutta, joka heijastaa juuri sinun unelmiasi!

Esimerkki aarrekartasta.

Mitä saat mukaan Aarrekartta-työpajasta?


Aarrekartta-työpajassa luomme yhdessä henkilökohtaisen kartan unelmistasi käyttäen kuvia ja tekstiä, jotka toimivat inspiraation ja arvojen kirkastajina.

Työpajan aikana saat mahdollisuuden syventyä paremmin siihen, mitä todella haluat elämältäsi, ja aloittaa matkasi kohti unelmiesi toteutumista.

Mielikuvaharjoitukset, jotka tehdään työpajan aikana ja sen jälkeen, tukevat sinua matkallasi unelmiesi saavuttamiseen. Näin voimme yhdessä avata ovet kohti niitä mahdollisuuksia, joita olet aina halunnut kokea ja toteuttaa.

Kartan voit sijoittaa näkyvälle paikalle kotiisi, jotta se muistuttaa sinua päivittäin siitä, mitkä ovat sinulle tärkeitä unelmia.

HALUAN OSALLISTUA AARREKARTTA-TYÖPAJAAN: Lähetä viestiä maria@sisainenparatiisi.fi / 0400150074

Inspiraation keräämistä lehdistä.

Mitä hyötyä aarrekartasta on?

  • auttaa hahmottamaan ja jäsentämään omia tavoitteita
  • valmistaa henkisesti muutoksen ja saa sinut avoimeksi uusille ratkaisuille
  • kannustaa toimimaan omassa elämässä niin, että toiveet alkavat toteutua
  • lisää oman elämän hallinnan tunnetta
  • opettaa sinulle jotain itsestäsi unelmien pohdiskelun kautta
  • laittaa alitajuntasi työstämään unelmiasi kuvien kautta, sillä se uskoo kuvia, se ei kritisoi, pelkää, puhu -isi-muodossa eikä myöskään tunne aikaa

Aarrekartan voimaannuttaminen.

Aarrekarttatyöpajan asiakaspalautteita

”Ihana katsella aarrekarttaa työpajan jälkeen. Aarrekartta heti löysi paikan kotoa ja sen ääreen on mukava palata muistelemaan mikä on tärkeätä oikeasti itselle. Todella antoisa kokemus ja ihana kun jäi työpajasta jotain konkreettista mukaan. Iso kiitos sulle! 🙂 Nyt on hyvä mieli mennä unelmia kohti. ♥”

”Pysähdyin pohtimaan unelmiani. Hyvä, että oli kerronnan lisäksi mielikuvaharjoitus. Materiaaleja oli hyvin tarjolla.”

”Rento ja vapaa fiilis tutkia omia ajatuksia, toiveita ja unelmia, joita arjessa ei välttämättä muuten tiedostaisi tai tietoisesti ajattelisi. Alku oli hyvä johdatus ja ns. tunneli omaan mieleen ja unelmiin.”

”Kiitos aarrekarttatyöpajan mahdollistamiseksi! Laittoi kyllä ajattelemaan elämää.”

”Selkeät ohjeet, riittävästi lehtiä ja välineitä, musiikki ihana, mielikuvamatka tosi kiva ja viritti aiheeseen.”

”Rauhallinen tunnelma, taustamusiikin ja tuoksu oli hyvä. Ohjaaja rauhallinen ja hyviä esimerkkejä miten kannattaa täsmentää omaa unelmakarttaa.”

HALUAN OSALLISTUA AARREKARTTA-TYÖPAJAAN: Lähetä viestiä maria@sisainenparatiisi.fi / 0400150074