Energiahoidot

Jos tunnet kehossasi tai mielessäsi jumeja, jotka eivät meinaa poistua omin avuin, voit valita avuksesi Marian tekemät energiahoidot. Maria osaa yli kuuden vuoden kokemuksella kokonaisvaltaisen energiahoidon, jonka lähteenä on BodyMind Energy Balancing Method -koulutus.  

BodyMind Energy Balancing Method on syvärentouttava energiahoito, joka pyrkii tasapainottamaan autonomisen hermoston toimintaa, parantamaan kehon energiavirtausta ja edistämään kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Hoidon hyödyt:

  • Syvä rentoutuminen ja stressin lievittyminen
  • Energiakeskusten tasapainottuminen
  • Positiivinen vaikutus mielialaan
  • Edistynyt kehon ja mielen yhteys
  • Kokonaisvaltainen hyvinvoinnin lisääntyminen

BodyMind Energy Balancing Method soveltuu kaikille, jotka haluavat kokea syvää rentoutumista ja edistää kehon ja mielen tasapainoa. Hoidon kesto ja tiheys voivat vaihdella yksilöllisten tarpeiden mukaan.

Maria on yhdistänyt toimivat energiahoitomenetelmät ja omat kokemuksensa sekä ymmärryksen ongelmien mahdollisista juurisyistä. Näin hän voinut auttaa asiakkaitaan monenlaisissa vaivoissa, kuten kiputiloissa, uupumuksessa, stressinlievityksessä liittyen esim. perhetilanteeseen ja äitiyteen, immuunijärjestelmän vahvistamisessa sekä kehon asentovirheissä.

Varaa aikasi nyt ja anna kehollesi ja mielellesi tilaisuus tasapainottua ja uudistua!

Voit valita, tekeekö Maria energiahoidon lähihoitona vai kaukohoitona.

Tervetuloa kohti tasapainoista hyvinvointia!

VARAA AIKA

LÄHIHOIDOT

Lähihoidossa Maria huolehtii sinusta hoitotilassa, jossa käytössä on hoitopöytä. Hoidon aikana voit mukavasti maata vaatteet päällä ja antaa itsesi rentoutua täysin. Hoidon päätteeksi käydään läpi suullisesti, millaisia tuntemuksia sekä hoitajalla että hoidettavalla oli energiahoidon aikana.

Maria tekee energiahoitoja kotonaan Espoonlahdessa.

VARAA AIKA

KAUKOHOIDOT

Kaukohoidossa saat energiahoidon ilman, että sinun tarvitsee tulla paikan päälle hoitotilaan. Voit olla hoidon ajan rennosti omalla sängyllä, nojatuolissa tai sohvalla. Kaukohoitona energiahoidon kautta välittyvä energia kohdistuu hoidettavaan riippumatta etäisyydestä. Varaa itsellesi sopiva rauhallinen aika ja paikka, sekä nauti hoidosta. Kaukohoidon lopuksi saat kirjallisen raportin tekstiviestinä tai sähköpostiin hoidon aikana esiin nousseista asioista.

VARAA AIKA

PALAUTTEITA HOIDOISTA

”Sain apua sinun energiahoidostasi. Olet taitava ja osaava hoitaja.”

”Aivan ihana tulkinta, kiitos 🙏 tuli kyyneleet taas ja todella resonoi nuo ihan kaikki ❤️ tosi rauhallinen olo nyt ja valtavasti kyllä lähti painolastia tuossa hoidon aikana. Aivan eri olotila nyt, kiitos vielä ja palataan taas 😊”

”Ihana, kiitos ❤️ nukahdin ihan tosi syvään uneen ja olin täysin tajuttomana koko hoidon ajan 😊 mutta todella resonoi nuo kaikki taas, ihmeellistä ja nyt on rento olo, kiitos ❤️”

”Aivan ihana, kiitos taas 💖🤗 oli todella osuva ja peilasi tosi paljon samoja ajatuksia mitä on vähän itsekin aavistellut. Todella paljon auttoi taas ja antoi selkeää suuntaa, kiitos 💖😊”

”Kiitos paljon, resonoi taas tosi paljon kaikki 😊💖 Nukahdin hoidon aikana ja menin nyt todella syvään rauhan tilaan Kiitos vielä 💖🙏”

”Tuli ihmeellisen kevyt olo. Ihan kuin olisin leijunut.”